Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgođeni porod

VIDEO Blizanci rođeni s razmakom od 24 dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatna priča o rođenju dva brata blizanca dolazi iz Bostona.

Još u veljači počeli su trudovi Lindalvi DaSilvi (35) koja je nosila dva dječaka. Bila je trudna svega 24 tjedna, piše Fox Chicago.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Što ti je život... Nećete vjerovati u kojim su totalno 'ludim' uvjetima rodile ove žene! Slika nije dostupna Slučajnost ili..? Nevjerojatno: Jednojajčane blizanke rodile na isti dan!

Iako su liječnici pokušali zaustaviti trudove, nisu uspjeli. Njezini blizanci rođeni su u razmaku od 24 dana u medicinskom centru Tufts u Bostonu

Dr. Sabrina Craigo, rekla je DaSilvi da može roditi jedno dijete, a drugo može još ostati u maternici, ukoliko budu zadovoljeni uvjeti tijekom poroda.

PREDIVNO: Blizanke došle na svijet držeći se za ručice...

'Mislila sam da je to apsurdno. Rekla sam kako mislim da to nije moguće', ispričala je DaSilva.

Odgođeni porod, koji se provodi jako rijetko, može imati rizik od infekcije. Mogu biti izvedeni jedino kod dvojajčanih blizanaca koji ne dijele posteljicu i ako se trudovi majke uspore nakon rođenja prvog djeteta.

Srećom, nakon rođenja Alexandrea, Da Silva nije više imala jake trudove i dobila je antibiotike. Dok je majka prebačena u sobu za pacijente, maleni Alexandre je prebačen na intenzivnu njegu.

Njegov brat blizanac Ronaldo rođen je nakon 24 dana. 'Jedan je rođen u zimi, a drugi na proljeće', rekla je njihova majka.

Oboje su još uvijek na intenzivnoj njezi, ali liječnici kažu kako prognoziraju da će sve biti u redu i trebali bi ići kući krajem lipnja.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene