Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri osobe uhićene

VIDEO: Blaira kišobranima branili od jaja i cipela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri osobe su uhićene nakon što je skupina prosvjednika gađala bivšeg britanskog premijera Tonyja Blaira jajima i cipelama kada je stigao na promociju svoje knjige u knjižaru Eason u centru Dublina, javili su irski mediji.

U incidentu nitko nije ozlijeđen, niti su 'projektili' pogodili Blaira, kojeg su zaštitari od jaja i cipela 'obranili' kišobranima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potvrdio MVEP Tragične posljedice brutalnog napada: Preminuo Hrvat koji je pretučen u Dublinu Hrvati napadnuti u predgrađu Dublina, ilustracija Policija traži svjedoke Dvojica Hrvata brutalno napadnuti u predgrađu Dublina: Jednom od njih liječnici se bore za život

Zbog njegova dolaska poduzete su snažne mjere sigurnosti. Oko 200 prosvjednika sukobilo se s policijom ispred knjižare Eason u glavnoj dublinskoj ulici O'Connell. Blaira su nazivali 'mesarom koji je u Iraku okrvavio ruke'.

Blair je mirno potpisivao svoje memoare 'A Journey' dok je ispred knjižare trajao prosvjed. Bilo je to prvo organizirano potpisivanje knjige otkako je izišla iz tiska. Blair, laburistički premijer Velike Britanije od 1997. do 2007. godine, u svojoj autobiografiji snažno brani svoju politiku, uključujući invaziju na Irak 2003. godine. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene