Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Promašio' kočnicu

VIDEO: Bijesnim Porscheom uletio među police u prodavaonici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač, inače nogometaš ruskog prvoligaša, tvrdi da je stisnuo gas umjesto kočnice. Kako god bilo, zaletio se direktno kroz vrata prodavaonice i napravio više od dva milijuna kuna štete.

Belgijski nogometaš Jonathan Legear (25), koji trenutno igra za ruskog prvoligaša Terek Grozny, svojim se bijesnim Porscheom 'parkirao' među police prodavaonice jedne benzinske postaje na jugu Belgije.

Pročitajte i ovo Sudar na Britanskom trgu Policija obavila očevid Sudar automobila i tramvaja u centru Zagreba Prometna nesreća, ilustracija Pokrenuta istraga Zadobila teške ozljede: Liječnica (51) preminula četiri dana nakon što je stradala u prometnoj nesreći

>> Nadzorne kamere snimile kako vatra guta automobil

Navodno je umjesto kočnice pritisnuo gas te se zajurio direktno kroz vrata i napravio preko dva milijuna kuna štete.

Unatoč njegovim tvrdnjama da je vozio tek malo brže od ograničenja, policija mu je do okončanja istrage oduzela vozačku dozvolu.

Legearu ovo nije prva prometna nesreća. Prije tri godine zabio se u kuću zbog čega je bio osuđen na 50 sati društveno korisnog rada.

U njegovom najnovijem divljanju, koje su iz nekoliko kutova snimile nadzorne kamere, 21-godišnji je mladić prošao s lakšim ozljedama, dok je osoblje prodavaonice i nekoliko drugih mušterija pretrpjelo šok.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene