Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimka nadzorne kamere

VIDEO Autom SRUŠIO majku, ZAKAČIO dijete (1) i pobjegao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je vozač automobilom na parkiralištu udario majku i dijete u kolicima te kolica s djetetom vukao dijelom parkirališta. Vozač je s mjesta nesreće pobjegao, a sve je snimljeno nadzornom kamerom.

Na parkiralištu u gradu Muskegon majka i dijete bili su žrtve neopreznog vozača koji ne samo da ih je udario automobilom već je i pobjegao s mjesta nesreće. Policija u američkoj saveznoj državi Michigan objavila je video snimku nadzorne kamere tog događaja.

Pročitajte i ovo Screenshot Nevjerojatno VIDEO Uhićena djevojka (19), pokušala je prodati svoga sina, pronašla je i kupca Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu"

>> VIDEO Dijete (2) palo s petog kata direktno u ruke poštara!

Policija od 25. lipnja, od kad se dogodila nesreća, pokušava otkriti tko je vozač te su sada objavili i fotografiju njega koje su snimile nadzorne kamere u trgovini.

Majka je imala ogrebano koljeno, a njezin jednogodišnji sin prošao je bez ozljeda. Prema izvještaju policije, 18-godišnjakinja je parkingom gurala kolica u kojima je bilo jednogodišnje dijete, a potom je vozeći unatrag, automobil udario u njih.

Vozač se zaustavio samo nakratko dok je žena uzimala dijete koje se prilikom udarca 'zakačilo' za automobil. Kad ga je podigla u naručje, vozač je nastavio vožnju.

Snimku možete pogledati u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene