Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Već treći put u tri godine, auto se zaletio kroz zid kemijske čistionice u američkoj saveznoj državi Arizoni.


Posljednja nesreća snimljena je nadzornom kamerom u Pheonixu. Vlasnik David Reddish za dlaku je izbjegao udarac kada se automobil kojim je upravljala 22-godišnja žena zaustavio samo nekoliko centimetara od glavnog pulta za kojim je stajao jedan od zaposlenika.

Reddish kaže da nitko nije ozlijeđen. Ispričao je da se čak i smijao kada je ona rekla da je došla ostaviti svoje rublje. Nastala materijalna šteta procjenjuje se na deset tisuća dolara. Vlasnik napominje kako se prvi automobil u njegovu čistionicu zaletio u listopadu 2007. godine, a ponovila se u listopadu godinu dana kasnije. Ovoga puta najzanimljivija je zapravo reakcija vlasnika, koji je u trenutku udara skočio sa stolca, no potom je ponovno sjeo zarivši lice u ruke i mahao glavom u nevjerici nad činjenicom da je to već treći takav slučaj ove godine.

Vezani članci Medvjed ''Stalo mi je srce'': Izašli na trijem kako bi pozdravili medvjeda, pa gorko požalili Teret na autu Čudo na kotačima: Njemu treba pravi šleper, ali čini se da i stara Honda obavlja posao

Snimku ovog incidenta možete pogledati u priloženom videu.