Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Washingtonu

VIDEO Autobus se zabio u kuću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Autobus u Washington DC-u SAD-u zabio se u obiteljsku kuću u blizini Washingtona.

Istražitelji su izvijestili da se autobus zaletio u kuću u Silver Springu, predgrađu Washongtona te da pri tome nitko nije teže ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Autobus Flixbusa koji se prevrnuo u blizini Leipziga Utvrđuje se uzrok nesreće Protiv vozača Flixbusova autobusa vodi se istraga: Osumničen je za ubojstvo iz nehaja Policijskim automobilom udarili dijete na romobilu na zagrebačkom Jarunu Nesreća u Zagrebu Policajci automobilom udarili dijete (10) na romobilu: Zadržano je u bolnici, doznali smo težinu ozljeda

Rebecca Innocenti, glasnogovornica policije, rekla je da je 10 do 15 putnika u autobusu zadobilo lakše ozlijede. Kako je izvijestio Washington Post, oni su prevezeni u bolnicu. Dvije osobe koje su se u vrijeme nesreće nalazile u kući, nisu ozlijeđene

Nesreća se dogodila u 10:50 sati po lokalnom vremenu. Izletjevši s ceste, autobus je prešao preko dva dvorišta, udario u parkirani taxi te se zabio u kuću. U njoj živi taksist Oriola Olamide sa svojom suprugom i troje djece. Djeca u vrijeme nesreće nisu bila kod kuće.

>> Autobus se zaletio u nadvožnjak, poginula jedna osoba

'Nije mogao skrenuti, samo je vozio ravno', ispričao je Olamide koji je svjedočio nesreći. Autobus je, kakao piše Washington Post, želio skrenuti u Avenel Raod, ali je nastavio voziti ravno, te je završio u obiteljskoj kući. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene