Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Četiri naoružana pljačkaša obučena u odijela Djeda Mraza opjačkali su zlatarnu na Badnjak u Tirani.


Četiri naoružana Djeda Mraza upala su u zlatarnu u albanskom glavnom gradu Tirani, opljačkali je i pobjegli s torbama punim plijena. Pljačku je snimio netko tko se u tom trenutku našao na katu šoping centra, u kojem se nalazi i zlatarna, a na njoj se vidi kako četvorka nesmetano odlazi s plijenom iz zlatarne i trgovačkog centra.

Na Božić mu upali u stan i ukrali 700 tisuća kuna

Vezani članci Barack Obama glumio Djeda Božićnjaka (Foto: AFP) I dalje je popularan: Bivši predsjednik postao Djed Božićnjak Franka Batelić, Sementa Rajhard, Žanamari (FOTO: Pixell) Otkrivamo što su neke od najzgodnijih Hrvatica pisale Djedu Božićnjaku, nevjerojatno je što im se sve ostvarilo

'Djedice' su svi redom bili naoružani automatskim puškama tipa AK-47 Kalašnjikov, a njima su zaprijetili ocu i kćeri, u čijem je vlasništvu zlatarna. Nisu ih ozlijedili, a pljačka je bila gotova u samo tri minute, prenosi Guardian.

Pljačkaši su pobjegli u Mercedesu, kojeg su kasnije sunovratili s ceste i zapalili. Tu im se gubi trag.

Istovremeno, u selu Lanabregašu došlo je do pucnjave između policije i razbojnika, no dva događaja zasad nisu dovedena u vezu jedan s drugim.

Svjedoke pljačke u trgovačkom centru ispitivali su osobno ministar policije Edi Rama te ravnatelj policije Amir Tahiri. Dva Kalašnjikova pronađena su na odlagalištu otpada blizu trgovačkog centra. Specijalna policija traga za pljačkašima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook