Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

U samo 3 minute

VIDEO 4 Djeda Mraza s kalašnjikovima na badnjak opljačkali zlatarnu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri naoružana pljačkaša obučena u odijela Djeda Mraza opjačkali su zlatarnu na Badnjak u Tirani.

Četiri naoružana Djeda Mraza upala su u zlatarnu u albanskom glavnom gradu Tirani, opljačkali je i pobjegli s torbama punim plijena. Pljačku je snimio netko tko se u tom trenutku našao na katu šoping centra, u kojem se nalazi i zlatarna, a na njoj se vidi kako četvorka nesmetano odlazi s plijenom iz zlatarne i trgovačkog centra.

Pročitajte i ovo Pretučen muškarac odjeven u Djeda Mraza Pokajao se Vojnik koji je pretukao Djeda Mraza ide u zatvor: Pogledajte koliku je kaznu dobio Pucnjava iz automatskog oružja - 1 Pušku poslije bacio Užas u Čulincu: Pucao iz automatske puške u prometni znak i sve prenosio na društvenoj mreži

Na Božić mu upali u stan i ukrali 700 tisuća kuna

'Djedice' su svi redom bili naoružani automatskim puškama tipa AK-47 Kalašnjikov, a njima su zaprijetili ocu i kćeri, u čijem je vlasništvu zlatarna. Nisu ih ozlijedili, a pljačka je bila gotova u samo tri minute, prenosi Guardian.

Pljačkaši su pobjegli u Mercedesu, kojeg su kasnije sunovratili s ceste i zapalili. Tu im se gubi trag.

Istovremeno, u selu Lanabregašu došlo je do pucnjave između policije i razbojnika, no dva događaja zasad nisu dovedena u vezu jedan s drugim.

Svjedoke pljačke u trgovačkom centru ispitivali su osobno ministar policije Edi Rama te ravnatelj policije Amir Tahiri. Dva Kalašnjikova pronađena su na odlagalištu otpada blizu trgovačkog centra. Specijalna policija traga za pljačkašima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene