Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POZOR! UZNEMIRUJUĆI VIDEO!

VIDEO Bičevala 12-godišnju kćer zbog golišave fotografije na Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Video na kojem se vidi kako majka iz Trinidad i Tobaga bičuje svoju kćer zbog objave golišave fotografije na Facebooku podijelila je javnost oko njezina čina - 'za' i 'protiv'.

Helen Bartlett, razvedena majka tri kćeri i jednog sina, odlučila je kazniti 12-godišnjakinju zbog čina za kojeg smatra kako nije primjeren njezinoj dobi. Šestminutni video na kojem je bičuje objavljen je na Facebooku te u kratkom periodu podijeljen 43 tisuće puta. Na njemu se vidi kako majka brutalno bičuje djevojku pa čak i u trenutku kad je pala na pod i zgrčila se od boli.

I dok se u raspravi koja se povela na Facebooku jedni svrstavaju na stranu majke, drugi se oštro protive njezinim postupcima.

No, sama 'žrtva' je itekako na strani svoje majke. Smatra kako je bila u pravu i kako je kazna koju je dobila svakako opravdana unatoč svoj njezinoj brutalnosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova Zdravstvo u Zadru - 4 Tko je odgovoran? Snimila dramatičan razgovor s liječnikom, odgovor ju je šokirao: "Da je to bila vaša mama, što biste učinili? Pitam vas kao čovjeka!"

"Grupa 'Najveće drolje osnovnih i srednjih škola' pozivala je na javni linč"

S njom se slaže i njezina starija sestra koja je zajedno s njom na Facebooku izrazila podršku majci zbog čina za kojeg je mnogi napadaju. Djevojke tvrde kako je Helen savršena majka koja samo želi zaštititi svoje kćeri od rane trudnoće ili nečeg još goreg.

Helen je u izjavi za Trinidad Express izjavila kako joj nije žao zbog svog postupka jer je to način na koji disciplinira svoju djecu. No, žao joj je što je video podigao toliku prašinu na internetu.

Objasnila je kako su joj djeca izvan kontrole otkako ih je napustio otac, inače policajac po struci. Samohrana majka je dodala kako je preiscrpljena od pokušaja da maloljetnu kćer zadrži na pravom putu. Potražila je čak i stručnu pomoć, no ništa nije pomoglo. Otac ne želi imati ništa s njom.

A ove brutalne batine su rezultat SMS poruke koju je majka pronašla u kćerinom mobitelu, a u kojoj je dečko njezine dobi nagovara na seksualni odnos. Majka je odmah išla provjeriti njezin Facebook profil na kojem je pronašla fotografiju maloljetne kćeri u donjem rublju.

Odmah joj se pojavio strah kako će njezina kći, za koju smatra da je dovoljno lijepa i pametna, nastaviti tim putem te jednog dana doći doma trudna ili se naći mrtva negdje na ulici.

'Stojim čvrsto pri svojoj odluci. Ako treba ići ću i u zatvor zbog svog čina', odlučna je majka, a snimku u kojoj na svoj način kažnjava kćer, možete pogledati u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene