Obavijesti Video Pretražite Navigacija
20 dana agonije

Vezao ženu lancima da ga ne ostavi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Adnan S.iz Bačke Topole uhićen je zbog sumnje da je svoju nevenčanu suprugu, 38-godišnju R. K., više od 20 dana držao zatočenu u kući. 44-godišnjak je ženu vezao lancima iz straha da ga ponovno ne ostavi.

Adnan i R. K. čsto su se svađali, a ona je već nekoliko puta bježala od kuće. Početkom listopada on ju je odlučio 'smiriti', pa ju je zavezao lancima. Nakon 20 dana zatočeništva žena je ipak uspjela pobjeći, a 44-godišnjak je priveden u policiju. 'Živjeli su skromno. Rijetko sam ih viđao, ali sam čuo da je ona nekoliko puta bježala, pa mu se vraćala. U posljednje vrijeme je nisam viđao, no mislio sam da je opet pobjegla. Šokirao sam se kada sam čuo da ju je vezao lancima. To je strašno', prenosi Press riječi jednog od susjeda. 'Zaključavao ju je u sobu kad je odlazio u trgovinu, a bila je vezana lancima. Nakon skoro tri tjedna zatočeništva nekako je uspjela iskoristiti njegovu nepažnju i pobjegla. Priča je zaista strašna, u svojoj dugogodišnjoj karijeri ovo nisam doživeo', kazao je jedan od istražitelja. 

U Centru za socijalni rad u Bačkoj Topoli kažu kako je R. K. bila korisnik pomoći te da je često dolazila u centar. 'Živjeli su u oskudici, a R. K. je bila sklona 'izletima'. Napuštala je kuću iznenada, a znala mu je odnijeti i sav novac. On bi pak, uvijek kretao u potragu za njom i kad bi je pronašao ponovno bi se pomirili. Često su mijenjali adresu boravka. Izgleda da je Adnan pronašao nesretno rješenje da je 'smiri' lancima i zadrži u kući', kazali su Centru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene