Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Venezuela: Chavez optužio prosvjednike za "fašistički napad"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Studentski prosvjedi protiv zatvaranja oporbene televizijske postaje RCTV (Radio Caracas Television) u Venezueli su se nastavili, dok predsjednik države Hugo Chavez upozorava na "fašistički napad" protiv "revolucije".

U radiotelevizijskom govoru, Chavez je opetovao da je donio
"neopozivu i zakonitu" odluku odbivši produžiti koncesiju RCTV-u koji je u nedjelju zamijenila "socijalistička postaja" TVES koju financira država.

Pročitajte i ovo Herzoga dočekali prosvjednici na otvaranju muzeja holokausta u Amsterdamu Traže prekid vatre Na otvaranju muzeja izraelskog predsjednika dočekali prosvjednici: Postavili mu putokaz prema Međunarodnom sudu pravde HMS Trent - ilustracija Teritorijalni spor Zaoštrava se novi sukob: Velika Britanija šalje ratni brod

>> SAD zabrinut zbog stanja u Venezueli

Venezuelski čelnik koji se nije pojavljivao u javnosti od zatvaranja postaje, pozvao je pristaše da "brane revoluciju od novog fašističkog napada".

Više tisuća studenata prosvjedovalo je u utorak u Caracasu i u drugim gradovima u zemlji, dan nakon sukoba s policijom u kojima je u prijestolnici ozlijeđeno 17 osoba. 


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene