Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evakuacija iz predostrožnosti

Drama na Ibizi: Veliki požar u luci San Antonio stavljen pod kontrolu, gorjelo u blizini kuća i hotela!

Požar na Ibizi (Foto: Screenshot)
Požar na Ibizi (Foto: Screenshot) Screenshot
Aktualno Galerija Požar na Ibizi (Foto: Screenshot) Požar na Ibizi (Foto: Screenshot) Foto: Screenshot +0 Požar na Ibizi (Foto: Screenshot) Galerija 1/2 >>
Veliki požar na Ibizi! Izgorjelo je nešto manje od 2 hektara šume i šumskog raslinja u blizini hotela, a policija je evakuirala nekoliko domova iz predostrožnosti. Požar je stavljen pod kontrolu.

Društvenim mrežama šire se snimke požara u luci San Antonio na Ibizi! Melanie Baldwin, napisala je na Twitteru kako je u zaljevu San Antonio na Ibizi izbio veliki požar. "Požar pokušavaju ugasiti pomoću aviona i helikoptera“, prenosi The Sun.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

The Mirror prenosi kako gori šuma u blizini hotela u turističkom naselju!

Vatra se proširila zbog visokih temepratura. Periodico de Ibiza navodi kako se radi o šumskom požaru koji je izbio oko 15:30. Zapalio se zapaljivi materijal, a vatra se ubrzo proširila na obližnju šumu. Policija je evakuirala ljude iz predostrožnosti. U blizini požara nalaze se hoteli i stambeni objekti.

Požar je u ponedjeljak navečer stavljen pod kontrolu, a izgorjelo je nešto manje od dva hektara šume i šumskog raslinja.

Na društvenim mrežama šire se snimke požara i gustog crnog dima, te turista koji promatraju požar iz daljine.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene