Veliki požar na Ibizi! Izgorjelo je nešto manje od 2 hektara šume i šumskog raslinja u blizini hotela, a policija je evakuirala nekoliko domova iz predostrožnosti. Požar je stavljen pod kontrolu.

Galerija


Društvenim mrežama šire se snimke požara u luci San Antonio na Ibizi! Melanie Baldwin, napisala je na Twitteru kako je u zaljevu San Antonio na Ibizi izbio veliki požar. "Požar pokušavaju ugasiti pomoću aviona i helikoptera“, prenosi The Sun.

Vezani članci U noći gorjeli automobili u Zagrebu (Foto: Pixsell,Roberto Anic) - 3 Požari povezani? U Zagrebu tijekom noći izgorjelo čak osam automobila na tri lokacije Russell Crowe (Foto: Profimedia) Ranč slavnog glumca zahvatili strašni požari, on objavio fotografije s mjesta događaja

The Mirror prenosi kako gori šuma u blizini hotela u turističkom naselju!

Vatra se proširila zbog visokih temepratura. Periodico de Ibiza navodi kako se radi o šumskom požaru koji je izbio oko 15:30. Zapalio se zapaljivi materijal, a vatra se ubrzo proširila na obližnju šumu. Policija je evakuirala ljude iz predostrožnosti. U blizini požara nalaze se hoteli i stambeni objekti.

Požar je u ponedjeljak navečer stavljen pod kontrolu, a izgorjelo je nešto manje od dva hektara šume i šumskog raslinja.

Na društvenim mrežama šire se snimke požara i gustog crnog dima, te turista koji promatraju požar iz daljine.