Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija i dalje na terenu

Velika Kladuša: U tučnjavi migranata ozlijeđeno šest osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Među migrantima koji su prije nekoliko dana premješteni s graničnog prijelaza Maljevac u privremeni prihvatni centar ''Miral'' u subotu rano poslijepodne došlo je do masovne tučnjave u kojoj je ozlijeđeno šest osoba.

U naselju Polje u Velikoj Kladuši, gdje su u objektu ''Miral'' privremeno smješteni migranti premješteni s graničnog prijelaza Miljavac, u subotu je poslijepodne došlo do masovne tučnjave u kojoj je ozlijeđeno šest osoba, piše Klix.ba.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika

U ministarstvu unsko-senskog kantona potvrdili su za taj BiH portal, kako je do obračuna došlo oko 14 sati, a nakon dojave ne teren je izašla policija. Tri su osobe lakše ozlijeđene, a tri su prevezene u bolnicu u Bihaću i još nije poznat stupanj njihovih ozljeda.

Veći broj policijskih službenika i dalje je na terenu. Za sada nije poznato više detalja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene