Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Desetogodišnji učenik jedne britanske škole u ispadu bijesa je poslao dvoje učitelja u bolnicu.


Učenik se za vrijeme nastave igrao novčićem bacajući ga po stolu. Jedan ga je učitelj zamolio da se prestane igrati i da se koncentrira na nastavu, no on to nije učinio, te su mu učitelji oduzeli novčić nakon čega je dječak izjurio iz učionice i počeo nabijati rukama po zidovima hodnika.

Vezani članci London, Dan slobode Velika opasnost od zaraze koronavirusom: SAD savjetuje građanima da ne putuju u Veliku Britaniju Boris Johnson Bivši savjetnik sasipao niz teških optužbi na račun britanskog premijera: Johnson je bio protiv lockdowna jer bi samo starci umrli, slao je i šaljive poruke o oboljelima

Nakon što su ga vratili u učionicu dječak je doživio pravi živčani ispad. Jednog je učitelja udario u glavu svojom glavom, a drugog je nogom udario u koljeno.

>> Učenik profesorici slomio kuk zbog jedinice

O brutalnosti napada svjedoče i ostali učenici koji tvrde kako su čuli kada je jednom profesoru pukla kost u koljenu nakon udarca.

Učitelj koji je zaradio udarac u glavu ima potres mozga, a drugi učitelj mora na operaciju rekonstrukcije koljena.

U britanskim, ali i u školama diljem svijeta sve je veći problem učeničkog nasilja. Učenici se više ne tuku samo međusobno, već, kao i u ovom slučaju, napadaju učitelje i ostale zaposlenike škole.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.