Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Učeničko nasilje

Učenik 'u napadu bijesa' poslao dvoje učitelja u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Desetogodišnji učenik jedne britanske škole u ispadu bijesa je poslao dvoje učitelja u bolnicu.

Učenik se za vrijeme nastave igrao novčićem bacajući ga po stolu. Jedan ga je učitelj zamolio da se prestane igrati i da se koncentrira na nastavu, no on to nije učinio, te su mu učitelji oduzeli novčić nakon čega je dječak izjurio iz učionice i počeo nabijati rukama po zidovima hodnika.

Pročitajte i ovo David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije" Ilustracija Uhićeni su Stravični detalji s horor-imanja: Mlatili su ih traktorskim remenom, izgladnjivali, ucjenjivali

Nakon što su ga vratili u učionicu dječak je doživio pravi živčani ispad. Jednog je učitelja udario u glavu svojom glavom, a drugog je nogom udario u koljeno.

>> Učenik profesorici slomio kuk zbog jedinice

O brutalnosti napada svjedoče i ostali učenici koji tvrde kako su čuli kada je jednom profesoru pukla kost u koljenu nakon udarca.

Učitelj koji je zaradio udarac u glavu ima potres mozga, a drugi učitelj mora na operaciju rekonstrukcije koljena.

U britanskim, ali i u školama diljem svijeta sve je veći problem učeničkog nasilja. Učenici se više ne tuku samo međusobno, već, kao i u ovom slučaju, napadaju učitelje i ostale zaposlenike škole.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene