Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bori se za život

Vatrogasci pregazili muškarca kojeg su krenuli spasiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Centar 911 vatrogascima je javio da jedan muškarac krvari samo nekoliko ulica dalje od njihove postaje. Dvojica su odmah uskočila u vatrogasno vozilo, otvorili garažna vrata i pod rotacijskim svjetlima krenuli pomoći čovjeku. No, tek što su izašli kolima iz postaje, začuli su tup udarac.

'Uopće ga nisu vidjeli', kazao je šef vatrogasne postaje, poručnik Joel Granata. 'Lešao je na cesti točno ispred ulaznih vrata za garažu, a kako su oni prvo ušli u vozilo i tek onda otvorili vrata bilo ga je nemoguće uočiti. To je visok kamion i ne može se vidjeti tako blizu'. To su potvrdili u u policiji, no još nije jasno je li u pozivu upućenom na 911 bilo precizirano koliko se muškarac nalazi blizu postaje i je li to rečeno vatrogascima. 'Da su znali da je tako blizu, jednostavno bi izašli van pješice', ddodao je Granata.

Pročitajte i ovo Ilustracija Optužena žrtva nasilja Žena koja je policajce prijavila za silovanje osuđena zbog remećenja javnog reda: Mora platiti 300 eura Pedofili - 2 Slučaj sablaznio javnost Silovao po Hrvatskoj, robijao pa otišao u BiH i nastavio po starom: "Manijak pedofil normalno se šeta gradom i nitko ne reagira na to"

10 tona teško vatrogasno vozilo prednjim kotačima nije prešlo direktno preko njega, već ga je zakačilo podvozje kamiona i 'prokotrljalo' ga po asfaltu, a potom su stražni kotači prešli preko nesretnikovih nogu. Vatrogasci su stali i na licu mjesta mu pružili prvu pomoć nakon čega je prevezen u bolnicu. 41-godišnjak, koji je identificiran kao beskućnik Ted Allen Lenox, zaradio je po život opasne ozljede. U bolnici je ustanovljeno i da je bio pod utjecajem alkohola.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene