Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susjedske svađe

Vatrogasac snimio vlastito ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gunter N. 33-godišnji vatrogasac iz njemačkog grada Aldenhofena slučajno je snimio vlastito ubojstvo. Naime njega je ubio njegov 52-godišnji susjed Ewaldom L. s kojim se često sukobljavao zbog preglasnog slušanja glazbe i zbog toga mu je Ewald isključivao struju na stubištu.

Kobne je večeri Gunter navečer stigao kući i opet ga je dočekao mrak na stubištu. Iz opreza je upalio kameru na mobitelu i pozvonio susjedu Ewaldu na vrata. Ovaj ga je dočekao s uperenim pištoljem, ispalio u njega devet metaka i usmrtio ga.

Pročitajte i ovo Ilustracija Svađa je eskalirala Muškarac (78) upucao susjeda koji je šišao stabla uz njihov posjed: "Rekao mi je da gledam svoja posla" Štefi Bogdan, zapovjednik DVD-a Župa Dubrovačka Gori kod Dubrovnika Dramatično na jugu Hrvatske: "Situacija nije nimalo dobra, pripremamo obranu kuća. Sve što smo radili cijelu noć i cijeli dan ispalo je uzalud"

Ewald je uhićen, a poslije je na sudu tvrdio kako mu je vatrogasac zaprijetio čekićem te ga je on ubio u samoobrani. No, obdukcija je pokazala kako je on Gunteru svih devet metaka ispalio u leđa, prenosi Bild.

A kao dokaz je poslužila i snimka s mobitela, u kojem se vidi dvojicu susjeda kako nekoliko minuta žustro raspravljaju, zatim se čuju pucnji, zatim zvuk teškog disanja i nakon toga tišina.

Policija je čekić pronašla ispod tijela ubijenog vatrogasca, ali vjeruju kako ga je susjed tamo podmetnuo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene