Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umjesto brige - mučenje

VIDEO Dadilje iz pakla: Šamarale, udarale i vukle bebe!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potresne snimke zlostavljanja malih beba dolaze iz Rusije i SAD-a. Obje dadilje su uhićene.

Kakva su vaša iskustva s dadiljama? Javite nam na moj.report@novatv.hr s naznakom 'Moja dadilja'.

Pročitajte i ovo Dijete, ilustracija mentalno zdravlje pati Psihijatri zabrinuti za mlade: Pacijenti su sve mlađi, raste agresija, a kliničke slike su sve ozbiljnije Chongqing U Kini pogubljen par Opak, okrutan i odvratan zločin: Nagovorila ljubavnika da ubije svoju djecu kako im ne bi bila prepreka u vezi

Šokantne snimke dadilja koje zlostavljaju djecu obilaze cijeli svijet. Prva snimka dolazi sa Staten Islanda. Dadilja nije mogla podnijeti da 5-mjesečna beba plače pa ju je udarala po glavi te tresla prije no što se udostojila ustati i dati bebi bočicu.

Skrivene kamere otkrile nasilje

Ono što ova 'dadilja' nije znala jest da majka djece koju je čuvala UŽIVO na poslu gleda sve što se događa zahvaljujući skrivenoj kameri. Majka je odjurila kući i pozvala policiju koja je uhitila 52-godišnju dadilju.

>> Dadilja streamala seksualno zlostavljanje petogodišnje djevojčice

Dadilja istukla dijete

Druga snimka stiže iz ruskog Krasnojarska. Sumnjičava majka također je instalirala skrivenu kameru u dnevni boravak ne bi li pratila što se događa dok nje nema kod kuće. Kamere su zabilježile teško zlostavljanje djeteta.

Dadilja je bebu šamarala, tukla i vukla za ruke te gurala dječju sjedalicu nogama po sobi. Kada je majka jednom zatekla svoje dijete uplakano u sjedalici okrenuto na trbuh upitala je dadilju što se događa. Ona joj je odgovorila da je dijete previše razmazila te da su ga navikli da ga stalno nose pa da beba zbog toga plače. Roditelji su stoga postavili kameru i dobro da jesu.

Upozoravamo vas da su snimke uznemirujućeg sadržaja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene