Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Dvoje ozlijeđenih

Vatrogasci potvrdili: Požar u Trumpovu neboderu pod kontrolom, zna se i uzrok

Požar u Trumpovu neboderu (Screenshot: APTN)
Požar u Trumpovu neboderu (Screenshot: APTN)
Aktualno Galerija Požar u Trumpovu neboderu (Foto: Twitter) Požar u Trumpovu neboderu (Foto: Twitter) Foto: Platforma X +0 Požar u Trumpovu neboderu (Screenshot: APTN) Galerija 1/2 >>
Dvoje ljudi je ozlijeđeno, jedna osoba teško, u ranojutarnjem požaru blizu vrha Trumpova tornja u središtu Manhattana, priopćila je u ponedjeljak newyorška vatrogasna služba.

Požar na zadnjem katu Trumpova tornja vatrogasci su stavili pod kontrolu oko sat vremena nakon što je izbio. Mada su lokalni mediji prvotno izvijestili kako nije bilo ozlijeđenih, jedna je osoba pretrpjela teške, možda i po život opasne ozljede, a druga lakše, rekli su u vatrogasnoj službi.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

Na objavljenim snimkama vide se vatrogasci na krovu nebodera. Glasnogovornik njujorške policije rekao je da su dojavu o požaru na krovu 68-katnog nebodera dobili oko 7:30 sati. Dodao je i da nije bilo evakuacije. 

 

 

Donald Trump, koji živi u penthausu tornja, prema njegovu javnom rasporedu, u ponedjeljak ujutro bio je u Washingtonu.

Trumpov sin Eric objavio je kako se radi o manjem požaru električnih instalacija na sustavu za hlađenje koji se nalazi na krovu nebodera. Pohvalio je i brzu reakciju njujorških vatrogasaca nazvavši ih "istinskim herojima" koji zaslužuju najveće izraze zahvalnosti i nagradu. 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene