Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na radu

Uvučen u 12,5 centimetara uzak stroj čudom preživio!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanac Matthew Lowe može reći da ima dva rođendana. Strahovita nesreća na poslu u tvornici gotovo ga je stajala života.

Pokretna traka na kojoj je 25-godišnji Matthew radio zahvatila mu je radno odijelo i počela ga vući prema otvoru uskom 12,5 centimetara. 'Znao sam što će se dogoditi pa sam se samo opustio i nadao se najboljem', kazao je Matthew. Već u idućem trenutku bila mu je polomljena kralježnica, razderan trbuh i crijeva, zdrobljena zdjelica, polomljeni kukovi, desna ruka i nekoliko rebara. Lice mu je postalo ljubičasto, a bjeloočnice crvene. 'Pomislio sam kako je to moj kraj, bio sam potpuno zatočen. Stroj me zdrobio i 'ispljunuo' me van. Bio sam živ, ali uopće nisam znao kako je to moguće', dodao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zadar: Dječak pao s gradilišta, s visine od oko 10 metara Slika nije dostupna Pula: Pao s trećeg kata i preživio

Kada je stigla u bolnicu majci njihove 5-ogodišnje kćeri Evie liječnici su kazali da očekuje najgore. 29-godišnja Kim Swift bila je očajna. No, Matthew je uspio preživjeti i oporaviti se. Iako ima tek nekoliko vanjskih ožiljaka, u tijelu ima nekoliko kilograma metala koji su liječnici morali upotrijebiti ne bi li ga uspjeli 'pokrpati', piše The Sun. Nakon dužeg bolovanja vratio se na posao u istu tvrtku s kojom vodi i sudski spor zbog kršenja propisa o zaštiti na radu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene