Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je tijekom pretrage jednog doma pronašla popis stanara. Sastoji se od stvari koje mora obaviti taj dan, a jedna od njih je primjerice odlazak na autobusnu postaju.


Policija je otkrila jedan od vjerojatno najboljih uvida u um osobe koja puši travu, piše News.com.au. Riječ je o urnebesnom, rukom napisanom planu za dan.

Vezani članci Pozornica na Zrću (Foto: Dnevnik.hr) Dvojica ugostitelja prijavljena zbog kršenja mjera, brzo su pušteni na slobodu Policija na djelu Trebat će im odvjetnik nadljudskih moći, policija ih je ulovila usred zločina

Policajci su do popisa došli nakon upada u dom u Pethu gdje su tražili dokaze o navodnoj provali. Nije poznato jesu li tijekom pretrage pronašli bilo kakve dokaze na temelju kojih bi mogli podignuti tužbu, ali pronašli su plan stanara da se napuši.

Popis pod nazivom 'Stvari za obaviti u subotu' sadrži stavke kao što su ' ustati se i spremiti se' i 'otići na autobusnu stanicu'.

Otkrivamo kako se u Hrvatskoj čuva zaplijenjena droga vrijedna milijune

Policija je popis na kojem zadnja, deseta točka, uključuje pušenje marihuane, objavila na svom Twitter profilu. Korisnici društvenih medija brzo su reagirali na objavu, a mišljenja su podijeljena. Dok je neki smatraju smiješnom, drugi su prozvali policajce zbog izrugivanja s onim tko je popis sastavio.

'Ne čudi da se nastavljaju provale u naše domove. Policija je previše zauzeta sramoćenjem ovisnika o drogama na društvenim medijima. Odrastite', poručio im je jedan korisnik.

Policajci su pak poručili kako su mišljenja da je popis smiješan zbog čega su ga objavili, te su naglasili da nisu objavili ničiji identitet.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook