Petras Gražulis
Petras Gražulis Foto: Afp

Tijekom online sastanka parlamentarnog odbora za kulturu pored litvanskog zastupnika Petrasa Graužlisa pojavio se – gol muškarac.


Snimka virtualnog sastanka litvanskog parlamentarnog odbora za kulturu postala je viralna jer se pored zastupnika Petrasa Graužlisa pojavio gol muškarac.

Vezani članci Prizori iz javnog prijevoza (Foto:Instagram/humansoftrulai) U javnom prijevozu čovjek se nagleda stvarno svega, izgledaju li vam ovi prizori poznato? Donald Trump, predsjednik SAD-a (Foto: AFP) Gaf američkog predsjednika: Baltičke zemlje optužio za ratove koje su uzrokovali propast Jugoslavije

Tijekom sastanka koji se izravno emitirao na YouTube kanalu litvanskog parlamenta Gražulis je oko 13. minute uključio svoju kameru, a iza njega se pojavio muškarac bez odjeće.

Predsjednik parlamentarnog odbora Vytautas Juozapaitis rekao je da je odgovornost svakog člana parlamenta da osigura da se nitko drugi ne pojavljuje u njihovu kućnom okruženju, piše LRT.lt.

''Pitanje je zašto su uopće bili polugoli tijekom radnog vremena. Moglo bi se reći da je to privatni život neke osobe, ali ta ista osoba bila je dio sastanka Seimasa (litvanskog parlamenta, op.a.), a drugi ljudi mogu utjecati na odluke zastupnika i predstavljati opasnost za integritet političara'', kazao je Juozapaitisi i dodao on golog muškarca nije ni primijetio.

''Vjerojatno je to bio član obitelji koji je pomagao Gražulisu spojiti se na videosastanak, možda je imao tehničkih problema'', zaključio je Juozapaitis.

Gražulis je inače poznat je po svojoj anti-LGBTQ politici i prosvjedima tijekom Parade ponosa u Vilniusu.