Obavijesti Video Pretražite Navigacija
obrisala objavu na twitteru

Kandidatkinja za predsjednicu SAD-a ima zanimljivu ideju kako "otjerati" uragan: "Koristite snagu duha"

Marianne Williamson (Foto: Stephen Maturen / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)
Marianne Williamson (Foto: Stephen Maturen / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Foto: Stephen Maturen / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Kandidatkinja s vrlo malim izgledima za američku predsjednicu i uspješna spisateljica Marianne Williamson predložila je u srijedu na Twitteru da milijuni ljudi "snagom duha" otjeraju razorni uragan Dorian koji je poharao Bahame i prijeti Sjedinjenim Državama.

Svoju objavu naknadno je obrisala.

Pročitajte i ovo Ilustracija Čeka se reakcija Rusije Pentagon priznao: Isporučili smo Ukrajini vrlo moćno oružje Ilustracija Užasan dan za Tennessee Učitelji će moći nositi pištolje u školama: "Umjesto da zaštite djecu, opet su zaštitili oružje"

"Bahami, Florida, Georgia, Caroline... Molimo se svi za njih. Kad milijuni nas vizualiziraju Dorian kako se okreće od obala, to nije sumanuta ideja već kreativan način korištenja snage duha", napisala je na Twitteru autorica koju cijeni i Oprah Winfrey.

Zatim je pozvala korisnike na "dvije minute molitve, vizualizacije, meditacije za one koji se nalaze na putanji oluje".

Williamson, koja se natječe za nominaciju demokrata za predsjedničke izbore, naknadno je obrisala tu svoju objavu, no korisnici su je prenijeli i postala je viralna.

Prošli tjedan američki predsjednik Donald Trump opovrgnuo je navode portala Axios da je predložio da se nuklearnim bombama bombardira urgane prije nego što oni stignu do SAD-a i tu je informaciju nazvao "smiješnom".

Marianne Williamson koja prema anketama ima jedan posto izgleda da dobije demokratsku nominaciju, ekscentrična je osoba koja se uspjela istaknuti u prvim debatama demokrata.

Njezina prva knjiga iz 1992. koju je promovirala Oprah Winfrey, postala je bestseller, odnosno peta najprodavanija u SAD-u, tvrdi autorica koja je objavila još 12 knjiga. (Hina) 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene