Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Doživotni zatvor silovatelju kćeri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kenneth Freeman, jedan od američkih najtraženijih bjegunaca, optužen za silovanje svoje maloljetne kćeri i objavljivanje snimke zločina na internetu, bit će prema odluci suda u Hong Kongu izručen Sjedinjenim Državama.

Bivši bodybuilder i računalni stručnjak, 45-godišnji Kenneth Freeman, iz SAD- a je pobjegao prošle godine, nakon podizanja optužnice. Uhićen je u Hong Kongu na temelju međunarodne tjeralice, a sud je odredio njegovo izručivanje SAD-u. 

Pročitajte i ovo Slučajevi silovanja u Zadru, ilustracija - 1 Uhićen je Strava kod Zadra: Godinama seksualno zlostavljao djevojčicu od 11 godina - ovo nije jedini slučaj Slika nije dostupna Sve prijavila policiji Odležao zbog silovanja djevojčice, a njezina majka tvrdi da sada uznemiruje obitelj: "Svi s knedlom u grlu izlazimo iz stana"

Snimka koju je Kenneth objavio na internetu bila je jedna od najgledanijih snimki dječje pornografije u posljednjih nekoliko godina. 

Bude li osuđen prijeti mu kazna doživotnog zatvora.

Freeman je na hongkonškom sudu izjavio kako dobrovoljno prihvaća izručenje SAD-u, smatrajući kako je to u njegovom najboljem interesu.

'Gospodin Freeman složio se s izručivanjem jer je nevin. Nevin je prema svim točkama optužnice', izjavio je Giles Surman, Kennethov odvjetnik.

Očekuje se kako će osumnjičenih biti izručen Sjedinjenim Državama u roku od šest tjedana. 

Freeman je optužen za silovanje u državi Washington, a u prosincu 2005. godine pušten je uz jamčevinu. Nedugo nakon toga pobjegao je iz zemlje, a za njim je raspisana međunarodna tjeralica. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene