Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstva u SAD-u

VIDEO: Ušao u restoran i ubio muškarca i dječaka (8)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati muškarac ušao je u restoran brze hrane u američkom gradu San Bernardino u Južnoj Kaliforniji i pucao na četiri osobe. Ubio je dvije, od kojih je jedan osmogodišnji dječak. Nakon toga je pokušao samoubojstvo, objavila je policija.

Muškarac star 56 godina došao je u subotu popodne biciklom do restorana Del Taco, ušao unutra i pucao pištoljem na muškarca, 29-godišnju ženu, te dječake stare 8 i 5 godina, koji su jeli zajedno za stolom, kazao je načelnik policije San Bernardina Jarrod Burguan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Srbija: Poubijali se očevi i sinovi Slika nije dostupna Ubio bivšu i njezina dečka, a potom i sebe

Muškarac koji je jeo s grupom proglašen je mrtvim u restoranu, a 8-godišnji dječak u bolnici, kazao je glasnogovornik vatrogasaca San Bernardina Steve Tracey.

Navodno je žena u koju je pucao bila njegova pokćerka, a svjedok je ispričao kako je su se prije pucnjave u restoranu svađali. Žena, 5-godišnji dječak i napadač odvezeni su u bolnicu u kritičnom stanju, rekao je Tracey. Imena žrtava i napadača nisu objavljeni. (I.D. / Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene