Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pred užasnutim gostima

'Ruski rulet': Upucao se na svadbi pred gostima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako su svadbe uglavnom sretni događaji, svadba u ruskom gradu Astrahanu završila je tragično.

Mladoženjin prijatelj želio je učiniti 'nešto posebno' za mladence i iznenaditi ih 'hrabrim' trikom. Imao je pištolj i u sali punoj gostiju i prislonio si ga je na glavu i pritisnuo okidač. Voditelj programa ga je htio spriječiti, ali on nije htio prekidati svoju 'točku ruskog ruleta'. Nakon 'uspješne' izvedbe, pozvao je druge da sudjeluju. Nažalost, sljedeći kandidat je odmah uskočio te bez imalo premišljanja prislonio pištolj na glavu i zapucao. Ovaj put pištolj je opalio i muškarac se srušio na pod pred užasnutim gostima.

Pročitajte i ovo Pripreme za pucanj gričkog topa nakon jednogodišnje stanke - 1 pucat će svakog dana VIDEO/FOTO Nakon više od godinu dana podne u Zagrebu ponovno označio Grički top Slika nije dostupna AGENTI OKRUŽILI KUĆU FBI pretražuje kuću ruskog oligarha Deripaske. Bio je pod istragom zbog pranja novca

Muškarac se teško ozlijedio i odveden je u bolnicu. Metak mu je izvađen iz glave, ali posljedice će biti trajne. Najvjerojatnije će ostati paraliziran s teškim oštećenjem mozga. Policija je uhitila mladoženjinog prijatelja koji je potaknuo 'igru'. Izjavio je da je očekivao da će mu drugi pljeskati jer mu se ništa nije dogodilo. Kaže da je bio uvjeren da je pištolj bio prazan, ali i da se nije nadao da će netko ponoviti trik i ovako se ozlijediti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene