Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bijes građana

Upucan prodavač sladoleda: Tko može učiniti takvo što!?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prodavač sladoleda iz grada Daytona u SAD-u ubijen je u nasumičnoj pucnjavi. policija traga za nepoznatim počiniteljem, a građani se pitaju u bijesu - pa tko može učiniti takvo što?

Ono što se prvo ispostavilo kao prometna nesreća, preraslo je u misteriozan slučaj ubojstva. naime, 60-godišnji Carl Banks bio je vozač pokretne slastičarnice, odnosno sladoled-kamiona, a njegov kamion pronađen je priljubljen u jednu od kuća.

Pročitajte i ovo Ilustracija mogućnosti bakterija Omiljena ljetna slastica košta ko suho zlato: Znate li kakva je kvaliteta? Ilustracija Nos za biznis Savjetovali mu da kuglicu sladoleda naplaćuje dva eura! Pogledajte što je učinio pa odlično zaradio

Policija i hitna pomoć tek po dolasku na mjesto 'nesreće' shvatili su kako je nesretni prodavač sladoleda zapravo upucan za volanom.

Svjedoci su policiji ispričali kako je nešto ranije Banks viđen kako djeci na ulici prodaje sladoled, kao i mnogo puta prije toga. Svi koji žive u aveniji Midway u Daytonu, Banksa poznaju već godinama, a djeca su ga voljela. 'Pa tko može učiniti takvo što', zaderao se jedan od susjeda prema policiji, prenosi portal Daytondailynews.com.

Njegovo ubojstvo probudilo je bijes građana. Policijski narednik John Sullivan samo je zaključio kako čovjek više nigdje ne može biti na sigurnom. 'Činilo mi se da je sladoled-kamion sasvim sigurno mjesto za čovjeka', rekao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene