Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobičak 10-godišnjak

Ruke ovog dječaka jednog će dana vrijediti - MILIJUNE

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njegova je budućnost - zvjezdana.

Na prvi pogled, Alasdair Howell je sasvim običan 10-godišnjak. No, njegove bi ruke jednog dana mogle vrijediti milijune.

Čudo od djeteta klavir je počeo svirati s tri godine, sa šest je već nastupao u Londonu na prestižnom Royal Festival Hallu, a sa 10 ga je jedan od najpoznatijih svjetskih pijanista Lang Lang proglasio budućom pijanističkom zvijezdom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otkud tamo?! Riješen misterij klavira na vrhu planine Slika nije dostupna Kakav talent VIDEO Sjeo za piano i izveo nešto nevjerojatno!

Riješen misterij klavira na vrhu planine

'Sviranje mi je hobi, no toliko volim to raditi da mislim da je postalo dio mene', kaže Alasdair koji svakog dana vježba sat i pol do dva. No, njegova budućnost doslovce ovisi o njegovim rukama na koje jako dobro mora paziti čak i kada se igra u vrtu. Sve u svemu, nije lako biti čudo od djeteta što najbolje zna Lang koji je postao inspiracija milijunima kineske djece za sviranje klavira.

'Sjećam se Alasdaira kao jako malenog djeteta koje sjedi za klavirom, za koji se jedva popeo, a kosu je imao poput Chopina', ispričao je Lang, prenosi CNN.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene