Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Upao u policijsku postaju i na smrt izbo pet osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U naletu divljanja muškarac je upao u policijsku postaju u Šangaju i do smrti izbo petero ljudi, a još petero teško je ranio.

Muškarac je uletio u policijsku stanicu te nožem izbo devet policajaca i zaštitara prije nego što je obuzdan, prenose danas lokalni kineski mediji bez navođenja motiva ovog luđačkog pohoda.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Šangajska televizija kaže da je petero ljudi, točnije četvorica policajaca i zaštitar, unatoč naporima liječnika, podleglo ozljedama. 

Napadač je identificiran kao nezaposleni 28-godišnji stanovnik Pekinga koji se nalazi pod policijskom istragom zbog krađe bicikla protekle godine.  

Muškarac prezimena Yang priznao je krivnju za zločin koji nije počinio iz osvete, objavio je jedan šangajski internetski portal.

Kina, koja se trenutno priprema za dolazak velikog broja stranaca povodom Olimpijskih igara, u velikim je brigama zbog lošeg osiguranja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene