Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Odbačeni mukarac puna je tri sata pod opsadom držao jednu banku u Kolumbiji u kojoj radi njegova bivša djevojka te prijetio da će ubiti i sebe i još petero talaca.


Francisco Javier Cartagena kolumbijsku je policiju prve naveo na zaključak da pokušava opljačkati banku jer je već na ulazu u banku u gradu Medelinu napao čuvara. No kada je 30-godišnjak zatražio buket ruža kako bi ga mogao dati svojoj bivšoj djevojci za koju se pretpostavlja da je također bila među taocima, policajci su shvatili da su motivi upada u banku u biti romantične prirode, piše Daily Mail.

Vezani članci Policija, ilustracija Divljanje u Zadru: Pijani muškarac prijetio, pljuvao i vikao da ima koronavirus Ruže U najromantičnijem mjesecu u godini uvoz cvijeća koje podsjeća na ljubav drastično raste

Ipak, trebalo je cijelo jutro i deseci naoružanih policajaca da uvjere Francisca da se preda jer se kasnije zajedno s taocima zaključao u jedan ured. Inspektor Luis Eduardo Martinez pregovarao je s Fernandom uz pomoć dva svećenika i časne sestre. Složili su se da mu daju cvijeće i vodu, koje je on potom dao djevojci. Potom je oslobodio taoce i predao se policiji.