Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesretan slučaj

Ubio zaručnicu zamijenivši ju za provalnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Večer prije nego se trebao vjenčati sa Nancy Dinsmore, 62-godišnjeg Johna Tabbutta probudila je buka. Ustao je iz kreveta i ispalio hitac prema silueti za koju je mislio da je provalnik.

Tabbutt je policiji rekao kako je mislio da Nancy i dalje mirno spava u njihovu krevetu kada je oko 2 sata ujutro krenuo istražiti uzrok buke koja ga je probudila. Iz svog pištolja kalibra 38 milimetara ispalio je jedan hitac prema silueti u hodniku za koju je mislio da je provalnik. A tada je na podu ugledao ženu koju je trebao oženiti kroz samo nekoliko sati. Odmah je nazvao 911 i kroz plač rekao operateru: 'Mislio sam da je u kući provalnik. Bože, čini mi se da je mrtva a ove subote smo se trebali vjenčati'.

Pročitajte i ovo Sve skuplja vjenčanja - 1 LJUBAV IMA CIJENU Mladenci na mukama, ulazak u brak sve više prazni novčanike: Pogledajte koliko su poskupjele svadbe Slika nije dostupna životinja se mučila Turist iz Mađarske skočio s jahte na labuda i usmrtio ga: "Prijateljima na brodu bilo je urnebesno smiješno"

'Čini se kako je to bila vrlo tragična nesreća. Nismo otkrili ništa što bi ukazivalo na obiteljske probleme. G. Tabbutt je prilično izvan sebe', kazao je šef policije Kevin Brunelle. I prijatelji i rođaci para kazali su kako su se John i Nancy, oboje 62-godišnjaci, izvrsno slagali. Zajedno su živjeli oko godinu dana i uživali planirajući skromno vjenčanje za najuži krug. 'Još samo dva dana. Sve ide po planu. Došle su ruže koje smo izabrali za stol i predivne su boje', napisala je Nancy u četvrtak na svojoj Facebook stranici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene