Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan je Šveđanin preminuo nakon što je progutao ambalažu zajedno s tabletom koju je trebao popiti.


Šveđanin, koji se u bolnici oporavljao od operacije srca, progutao je tabletu u ambalaži koja mu je probušila crijevo. Cijeli je slučaj je pod istragom inspektorata, piše The Independent.

>> Doznajte gdje se pije najviše tableta za smirenje u Hrvatskoj!

Naime, neimenovani muškarac se dobro oporavljao od operacije srca i trebao je biti otpušten iz bolnice. No, onda je odjednom počeo osjećati bolove u trbuhu. Odmah je poslan na operaciju, a liječnici su ustanovili da je ambalaža tablete napravila rupu na crijevu.

Vjeruje se da je čovjek imao loš vid te da je greškom popio ambalažu zajedno s tabletom. 'Pakiranje je od plastike i perforirano je tako da možete otkinuti jednu tabletu zajedno s ambalažom. No, kada se otkine, ambalaža ima oštre krajeve što je i probušilo crijevo pacijenta', kazala je glasnogovornica bolnice Brigitta Largerqvist.

Vezani članci Koronavirus u Švedskoj, ilustracija I oni se pripremaju za ljeto: Produljuju radno vrijeme kafića, na nogometnim utakmicama do 500 ljudi... Vili Beroš Beroš o inspekciji u KBC Sestre Milosrdnice: "Ne očekujem da će to brzo završiti, ali s nestrpljenjem čekam nalaz"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook