Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Shoichi Nakagawa

Umro bivši japanski 'umorni' ministar financija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši japanski ministar financija, 56-godišnji Shoichi Nakagawa, koji je dao ostavku nakon što se pojavio pijan na konferenciji za novinare nakon skupa G7 u Rimu, pronađen je mrtav u svom domu u Tokyu, priopćila je policija.

Zasad nije poznato od čega je umro. Nakagawa, koji je volio popiti, izgubio svoje mjesto u parlamentu na izborima 30. kolovoza na kojima su ispali iz vlade njegovi Liberalni demokrati.
Nakagawi je tijekom konferencije za novinare u Rimu ‘padala glava’, bio je omamljen, nije mogao složiti suvislu rečenicu, a čak je malo i zadrijemao. Tvrdio je da nije bio pijan nego da je bio pospan od lijeka protiv prehlade. Međutim, tadašnji oporbeni demokrati, koji su sada u vladi, zatražili su njegovu ostavku. (Hina)

Pročitajte i ovo Mariusz Kaminski Stranka Pravo i pravda Bivši poljski ministar započeo štrajk glađu u zatvoru: "Politički sam zatvorenik" Slika nije dostupna "To je neodgovorno" Davor Bernardić poručio: "Mariću nije bio sužen manevarski prostor kad je spašavao tajkunske tvrtke"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene