Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najbolja šefica na svijetu

Umjesto zaposlenicima otkaz dala sebi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S ciljem spašavanja tvrtke, vlasnica tvrtke Lola Gonzales, umjesto zaposlenicima otkaz je dala sebi.

Taj čin Lolu Gonzales, koja posjeduje malenu tvrtku na Floridi,  doveo je do titule 'najbolje šefice na svijetu', piše news.mwza.com. Lola je ispričala da iako je nakon udara recesije bilo ljudi kojima je mogla uručiti otkaz, nakon promišljanja shvatila je da je najbolja odluka da otkaz da sama sebi.

Pročitajte i ovo Spašavanje pilota na Floridi Lakše ozlijeđen VIDEO Avion mu se srušio među aligatore i krokodile, spasili ga nakon devet sati Ilustracija U malo više od dvije godine Direktor iz Preloga oštetio tvrtku za više od dva milijuna eura: Novac sebi isplaćivao na račun

Zaposlenici joj nisu povjerovali

Oni koji su dobro poznaju i koju imaju čast s njom raditi, tvrde da se radi o nevjerojatnoj osobi. Gospodarska kriza njezinu tvrtku ostavila je bez 20 posto klijenata, nakon čega je Lola bila primorana smanjiti svoj šesteročlani tim.

Kako joj je bilo teško bez posla ostaviti nekoga kome vjeruje, odlučila je da će upravo ona otići iz tima. Gonzalez je ispričala kako će njezinim odlaskom tvrtka dobiti olakšanje koje će joj pomoći da prebrodi krizu. Zaposlenici joj, kada im je priopćila svoju odluku, isprva nisu vjerovali već su mislili da se radi o šali.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene