Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što je napisao?

Umjesto ljubavnici, SMS poslao 'Parking servisu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od 5.000.000 SMS-ova, koliko na godinu stigne 'Parking servisu' u Novom Sadu, u Srbiji, pet posto je pogrešno i ne odnosi se na plaćanje parkinga.

Poneke poruke koje 'parking servis' prima nisu vezane uz plaćanje parkirnog mjesta. 'Dolazim za pet minuta', 'Čekajte, ja krenuo' i 'Laku noć, ćao', sadržaj je koji korisnici također šalju, ispričao je Radovan Jeknić iz 'Parking servisa', piše Blic

Pročitajte i ovo Objava u Facebook grupi Gajnice jučer, danas, sutra "VRATILI STE MI VJERU U DOBRO" Oduševila je "kazna" za nepropisno parkiranje. I nije jedina: "Možda smo te malo scimali..." Slika nije dostupna Najbolje od najboljeg VIDEO Najurnebesnije nezgode zbog SMS-anja u hodu!

'Takve poruke su, očigledno, poslane greškom i upućene su nekoj poznatoj osobi', dodaje Jeknić. Među više tisuća nepravilno poslanih poruka ima i ljubavnih, a neke otkrivaju i bračnu nevjeru. 'Srećo, ne mogu ti se javiti jer sam sa ženom', napisao je, pretpostavlja se, ljubavnici jedan pošiljatelj.

VIDEO Najurnebesnije nezgode zbog SMS-anja u hodu!

Neki se pokušavaju dopisivati s SMS centrom, pogotovo kada im stigne poruka da im za pet minuta ističe parking. Reagiranja su različita: 'Odlično! Cmok', 'Hvala, ali otišli smo prije sat vremena', 'Nisam više na parkingu', 'Tjeraj se, otišli smo'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene