Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prestarešena umirovljenica Jill Wade jučer je ispričala kako je otkrila vražje otiske. Oznake u obliku kopita bili su zastrašujući, a podsjetili su je na fenomen zabilježen 1855. godine. Jill se sada nada da će otkriti što stoji iza starog misterija.


Umirovljenica Jill probudila se i otkrila otiske kopita u snijegu u svom vrtu u Woolseryju, piše The Sun. 'Nisam mogla vjerovati, otisci stopala bili su u obliku rascijepljena kopita. Nije bilo nikakvih drugih oznaka u snijegu, voljela bih znati što je to bilo', rekla je Jill. Znanstvenici iz centra 'Forteagn Zooology' ispitali su metar i pol velike otiske između kojih je bio razmak od gotovo pola metra. Otisci su se podudarali sa 16 kilometara dugim tragom koji je pronađen u Devonu prije 154 godine, a koji su pripisani sotoni. Stručnjaci vjeruju da su oba traga mogla ostaviti životinje poput jelena, a kažu da će ovu zagonetku riješiti kroz daljnja istraživanja.

Vezani članci Opljačkana umirovljenica (Foto: Provjereno) - 6 Provjereno donosi: Umirovljenica završila u domu za starije i u nekoliko mjeseci ostala bez 170.000 kuna Starica i bicikl (Foto: Srceenshot/YouTube) Superbaka: Starica se obračunala s kradljivcem bicikla i pobijedila!