Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Previše nula

Umalo joj stalo srce: Dobila telefonski račun od 85 trilijuna kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuskinja je ostala u šoku nakon što je otvorila račun za telefon.

Francuskinja je odlučila prekinuti ugovor sa telefonskom kompanijom, te je dobila račun za prijevremeni prekid ugovora. Očekivala je račun, ali kad je vidjela svotu koju treba platiti skoro je dobila srčani udar od šoka. Naime, svota na računu za prijevremeni prekid ugovora iznosila je 85 trilijuna kuna ili 15,179,617,380,129,834 dolara. 'Bilo je toliko nula da nisam odmah ni shvatila o kojoj se svoti radi, i skoro sam dobila srčani udar', rekla je Solenne San Jose.

Pročitajte i ovo Zec, Ilustracija U Francuskoj Divlji zečevi preplavili grad: Gradonačelnik pronašao rješenje, brojni užasnuti - "Ovo je skandalozno!" Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim

>> Sigurnosni stručnjaci upozoravaju: Sljedeća meta hakera su pametni telefoni

Solenne se odmah žalila na račun, međutim iz Bouygues Telecoma rekli su da ne mogu poništiti račun jer im kompjuterski sustav ne dozvoljava takvo što. Ono što su ponudili bivšoj učiteljici Solenne bila je razrada plana otplate.
Solenne se nije dala obeshrabriti i nastavila je s borbom protiv neprofesionalnog poslovanja telekomunikacijske  kompanije, prenosi ABC News.

Sva sreća da nije digla ruke i pristala platiti suludi iznos, jer je naknadno ustanovljeno da se zapravo radi o iznosu od 850 kuna. Iz telekomunikacijske kompanije rekli su da je ovaj račun rezultat pogreške prilikom printanja računa.

Imate li i vi sličnih iskustava?  Pošaljite nam svoje priče na moj.report@novatv.hr .


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene