Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad bespilotnim letjelicama

VIDEO Ukrajinski dronovi pogodili rusku rafineriju nafte, izbio je veliki požar

Ukrajinske bespilotne letjelice pogodile rusku rafineriju
Ukrajinske bespilotne letjelice pogodile rusku rafineriju Foto: Screenshot/x
Guverner ruske Samarske oblasti Dmitrij Azarov je u priopćenju u subotu rekao da je rafinerija u gradu Sizranju zapaljena, no da je spriječen napad na rafineriju u gradu Novokujbiševsku.

Guverner ruske Samarske oblasti u subotu je rekao da su ukrajinske bespilotne letjelice pogodile dvije rafinerije nafte u vlasništvu tvrtke Rosneft u regiji, pri čemu nije bilo žrtava, no u jednom je postrojenju izbio požar.

Guverner Dmitrij Azarov je u priopćenju objavljenom na komunikacijskoj platformi Telegram rekao da je rafinerija u gradu Sizranju zapaljena, no da je spriječen napad na rafineriju u gradu Novokujbiševsku. Kazao je da su radnici na obama postrojenjima evakuirani te da nije bilo žrtava.

Snimke objavljene na internetu, čija vjerodostojnost nije potvrđena, prikazuju velik požar u rafineriji u Sizranju i djelatnike hitnih službi.

 

 

Ukrajina u proteklih nekoliko tjedana često napada rusku naftnu infrastrukturu te je pogodila rafinerije diljem europskog dijela Rusije.

Pročitajte i ovo Sukob molitelja i prosvjednika kod Kamenitih vrata U Zagrebu Sukob kod Kamenitih vrata: Prosvjednici zapjevali poznatu dječju pjesmu, intervenirala je i policija

Rusija danas glasa na trodnevnim predsjedničkim izborima, a predsjednik Vladimir Putin je u petak optužio Ukrajinu da pokušava sabotirati izbore na kojima će on sigurno pobijediti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene