Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginulo 47 osoba

Ukrajina u žalosti nakon najgore prometne nesreće u povijesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukrajina je proglasila dan žalosti nakon sudara vlaka i autobusa, u kojem su poginule 43 osobe dok se tisak pita o razlozima te tragedije.

Zastave na službenim zdanjima spuštene su na pola koplja a televizijske postaje odustale su od emitiranja uobičajenih zabavnih emisija nakon tragedije do koje je došlo u gradu Marganecku.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini

>> Vlak naletio na autobus, najmanje 37 mrtvih

Četrdeset tri osobe, među kojima troje djece, stradalo je u toj prometnoj nesreći, najpogubnijoj u Ukrajini od nezavisnosti te bivše sovjetske republike 1991. Deset ozlijeđenih se nalazi još u bolnici, prema najnovijim službenim podacima. Ukrajinske vlasti vjeruju da je za nesreću odgovoran vozač autobusa jer je prošao kroz crveno. Vozač je smrtno stradao u nesreći.

'Nitko ne može razumijeti zašto je vozač usmjerio autobus pun putnika prema vlaku', piše na naslovnici dnevnika Gazeta. 'Svjedoci pričaju da se zaustavio prije nego je krenuo na lokomotivu koja se približavala', pišu novine. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene