Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dio plijena

Opljačkane dragulje sakrili u kanalizaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuska policija je pronašla nakit ukraden iz luksuzne draguljarnice Harry Winston u Parizu još 2008. godine.

Ukradeni nakit pronađen je u pariškom predgrađu Seine-Saint-Denis i to u kišnom odvodu, potvrdila je policija, a prenosi CNN. Podsjetimo, ukradeni nakit i dragulji ukupne su vrijednosti 18 milijuna eura.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragičan kraj potrage Pronađeno tijelo ribara koji je jutros nestao kod Cresa Fekalije u Vranjičko-solinskom zaljevu Užas u blizini Splita FOTO "Govno koje je prelilo čašu": Građani zgroženi zbog fekalija u moru, zna se i krivac

Devetnaest prstenova, jedan od kojih je procijenjen na šest milijuna eura te tri para naušnica nalazili su se u plastičnom spremniku te su bili zacementirani unutar kanalizacije.

Policija nije otkrila kako je pronašla dragulje

Pljačku dragulja 2008. godine izvelo je četvero naoružanih razbojnika, dvoje od kojih su bili prerušeni u žene. Oni su ušli u draguljarnicu na Champs Elyseesu i u 15 minuta izašli s plijenom vrijednim 80 milijuna eura.

Policija nije navela kako je došla do saznanja o skrivenom plijenu pljačke, a nisu otkrili je li posljednji pronalazak plijena te pljačke i konačni, ili još uvijek dio ukradenog nakita fali.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene