Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukradeno iz bolnice

Medicinska dokumentacija Michaela Schumachera prodaje se za 50.000 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dokumentacija je ukradena prije nekoliko dana i ponuđena je na prodaju. Bolnica je potvrdila da je bolnički zdravstveni karton Michaela Schumachera nestao.

Bolnička dokumentacija o zdravstvenom stanju legende Formule Jedan, Michaela Scumachera, koji se nedavno probudio iz šestomjesečne kome, ukradena je i nudi se na prodaju. Mediji špekuliraju o iznosima koji se kreću od od 10.000 do 50.000 eura.

Pročitajte i ovo Ilustracija bit će ključni svjedok Ručak ubio troje ljudi: Jedini preživjeli probudio se iz kome nakon mjesec dana Uhićen Matteo Messina Denaro poznat po nadimku diabolik Posljednji kum sicilijanske mafije neće se probuditi iz kome: Liječnici će ga prestati hraniti

O krađi je javnost izvijestila glasnogovornica obitelji Scumacher Sabine Kehm upozoravajući da će kazneno prijaviti svakoga tko pokuša zloupotrijebiti i objaviti medicinske podatke bivšeg svjetskog prvaka.

'Dokumentacija je ukradena prije nekoliko dana i ponuđena je na prodaju. Ne znamo je li riječ o autentičnim papirima, no bolnica je potvrdila da je bolnički zdravstveni karton Michaela Schumachera nestao. Krađa je prijavljena', izjavila je Khem, a prenosi The Guardian.

Obitelj Michaela Schumachera, koji se prije tjedan dana probudio iz kome, nakon što je krajem prošle godine pao na skijanju u Maribeli, najavila je da će tužiti svakoga tko objavi bilo kakav podatak iz njegovog zdravstvenog kartona.

Vodeći neurolog tvrdi: Schumi će biti paraliziran cijeli život!

Glasnogovornik Sveučilišne bolnice u Lausanni potvrdio je, kako se Schumacher, koji s obitelji živi u gradiću između Lausanne i Geneve, nalazi u njihovoj ustanovi. U toj su se bolnici liječili zairski diktator Mobutu Sese Seko te palestinski vođa Jaser Arafat.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene