Obračun u Sarajevu, dvojica policajaca ubijena (Foto: Miran Mahmutović) - 4
Obračun u Sarajevu, dvojica policajaca ubijena (Foto: Miran Mahmutović) - 4

Riječ je o Milošu Obradovu, koji je već ranije privođen u sklopu istrage o ubojstvu dvojice policajaca.


Pripadnici SIPA-e uhitili su Miloša Obradova, kojeg povezuju s ubojstvom dvojice policajaca krajem listopada u sarajevskom naselju Alipašino Polje.

Vezani članci Bolnica, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Može li bizarnije? Anesteziolog u Francuskoj optužen za smrt devetero ljudi zbog namjernog uzrokovanja zastoja srca Smiljana Srnec (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) - 2 Smiljana Srnec ostaje u pritvoru: Županijski sud u Varaždinu produljio joj je istražni zatvor za još 30 dana

Iz Tužiteljstva Kantona Sarajevo rekli su da je muškarac uhićen u četvrtak na području Istočnog Sarajeva te je trenutačno na kriminalističkoj obradi.

Kako neslužbeno doznaje Klix.ba, Obradov je već ranije privođen u sklopu istrage ubojstva policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića.

Podsjetimo, policajci su stradali u pucnjavi iz zasjede u noći na 26. listopada. Na njih su pucali kradljivci automobila. Jedan je policajac na mjestu preminuo, dok je drugi istog dana poslijepodne preminuo u Kliničkom centru Sarajevo.