Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je uhitila devet osoba optuženih da su primoravale djevojke iz Nigerije na prostituciju na ulicama Barcelone govoreći im da su na njih bacili vudu čini.


Policija u Kataloniji je rekla da su djevojke prokrijumčarene u zemlju nakon što su ih privukli lažnim obećanjima o zapošljavanju i potom prisilili da u roku od šest mjeseci odrade dugove i do 50.000 eura. U izjavi policije kaže se da su svi uhićeni nigerijski državljani i da su uhićeni u utorak nakon istrage koja je počela prije devet mjeseci.

Vezani članci Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Nekada je ljubio i varao ženu koju su htjeli baš svi muškarci, a danas je "starčić" koji se napokon skrasio Slika nije dostupna Putin o Trumpovoj "moskovskoj avanturi": "Oni koji stoje iza tih informacija gori su od prostitutki"

Policija kaže da je banda bacala čini na djevojke koje su vjerovale u vudu i uvjerili ih da će se njima ili njihovim obiteljima dogoditi užasne stvari ukoliko neće šutjeti o krijumčarskoj mreži i biti poslušne. (Hina)