Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lažna obećanja

Uhićeno 9 svodnika koji su vuduom ucjenjivali prostitutke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila devet osoba optuženih da su primoravale djevojke iz Nigerije na prostituciju na ulicama Barcelone govoreći im da su na njih bacili vudu čini.

Policija u Kataloniji je rekla da su djevojke prokrijumčarene u zemlju nakon što su ih privukli lažnim obećanjima o zapošljavanju i potom prisilili da u roku od šest mjeseci odrade dugove i do 50.000 eura. U izjavi policije kaže se da su svi uhićeni nigerijski državljani i da su uhićeni u utorak nakon istrage koja je počela prije devet mjeseci.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ORGANIZATORI - DESNICA Raskalašeni zastupnici: Istražuju se anonimni navodi o razvratnim zabavama u dvorani parlamenta njemačke pokrajine Stop zlostavljanju, ilustracija DVOJAC IZ NOĆNE MORE Dvije Ukrajinke organizirale mrežu prostitucije u BiH: Novačile djevojke, zlostavljale ih i prisiljavale da prodaju svoje tijelo

Policija kaže da je banda bacala čini na djevojke koje su vjerovale u vudu i uvjerili ih da će se njima ili njihovim obiteljima dogoditi užasne stvari ukoliko neće šutjeti o krijumčarskoj mreži i biti poslušne. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene