Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo iz milosrđa

Uhićena jer je ubila kćer iz milosrđa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila majku zbog sumnje da je pomogla svojoj teško bolesnoj kćeri da umre. Vjeruje se kako je to bilo ubojstvo iz milosrđa jer je njezina kći 17 godina bila prikovana za krevet. Oboljela je od teške bolesti koju nazivaju sindromom kroničnog umora i koja zahvaća sve dijelove tijela.

Policijski izvori otkrivaju da je 31-godišnja Lynn Gilderdale, koja je umrla uslijed predoziranja morfijem, već dva puta pokušala počiniti samoubojstvo koristeći morfij. A kako djevojka ništa nije mogla napraviti sama, pretpostavljaju da joj je majka pomogla da umre.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu"

Detektivi su uhitili njezinu 54-godišnju majku Kay zbog sumnje da joj je pomogla uzeti smrtonosnu dozu lijeka jer je gledala svoju kći koja je od ove bolesti patila od svoje 14 godine.

Njezina majka je profesionalna medicinska sestra, koja je svoju karijeru posvetila brizi za svoju krhku kći. Djevojci je bolest koju mnogi nazivaju ''yuppie flu' jer se simptomi povezuju sa općim umorom od kojeg pate iscrpljeni srednjovječni radni ljudi, dijagnosticirana kad je imala 14 godina. 

Riječ je o bolesti koja zahvaća cijeli organizam i zbog koje je ostala paralizirana, i nije mogla govoriti, jesti ni piti.

U zajedničkoj izjavi koju su napisali njezini roditelji Kay i Richard stoji:

'Lynn je bila mlada i aktivna djevojka prije nego je sa 14 godina oboljela od ove bolesti koju mnogi ne razumiju i ne smatraju bolesti. Protiv bolesti koja je zahvatila svaki dio njezina tijela borila se 17 godina i svakodnevno je podnosila jake bolove. Tako joj je bila potrebna svakodnevna briga što je radila njezina majka, uz pomoć oca'. 

Mrtvu djevojku je pronašao njezin otac Richard koji joj je došao u posjet. Pozvao je policiju, a policija je otkrila kako je djevojka preminula zbog velike količine morfija. Tada su i pozvali njezinu majku na ispitivanje, a kako kažu time je potraga za mogućim osumnjičenima i završena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene