Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U pritvoru

Nije se ni okrenuo: Uhićen trkač koji je ženu bezobzirno gurnuo pod autobus

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Londonska policija uhitila je muškarca osumnjičenog da je gurnuo ženu pod autobus dok je trčao.

U četvrtak ujutro uhićen je 41-godišnji muškarac zbog sumnje da je nanio tjelesne ozlijede jednoj ženi, objavila je policija dodajuči da je muškarac u pritvoru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika

Snimka kamere vozila ispred autobusa pod koji je bezobzirno odgurnuta žena pokazuje kako ju je pod kotače vozila odgurnuo trkač. Samo je brzom reakcijom vozača autobusa spriječena tragedija.

Ovaj se incident dogodio 5. svibnja, a policija je osumnjičenog pronašla tek nakon što su objavili snimku i zamolili građane za pomoć. Na snimci se vidi kako je trkač prošao još jednom pokraj žene koju je odgurnuo 15-ak minuta kasnije, dok se još oporavljala, kao da se ništa nije dogodilo.

''Žrtva je stavljena u iznimno opasan položaj, kada je gurnuta na cestu. Od kotača ju je spasila samo brza reakcija vozača autobusa'', rekao je narednik Mat Knowles.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene