U Phoenixu je uhićen 46-godišnjak kojega policija sumnjiči da je svoju bolesnu kćer izgladnio do smrti.

Galerija


Četrdesetšestogodišnji Richard Comer optužen je za zlostavljanje odrasle osobe, priopćeno je iz policije grada Phoenixa. Njegova 21-godišnja kćer Vanessa Comer umrla je od pothranjenosti i dehidracije prošle godine.

Vezani članci Forenzičari u Grčkoj, ilustracija Svjedoci masakra u restoranu u Ateni: "Bilo je kao u američkom filmu. Muškarci su pucali, a djeca su vrištala" Grčka policija, arhiva Krvavi obračun u Ateni: Ubijene vođe crnogorskog mafijaškog klana ispred svojih obitelji, grčki mediji i javnost zgroženi divljačkim činom

Djevojci je ranije dijagnosticirano ozbiljno zdravstveno stanje te je bila potpuno ovisna o svom ocu. Bila joj je potrebna njega, pomoć u prehrani i prijevoz u slučaju odlazaka liječniku.

Prema izvješću policije, Richard Comer nije pružio nikakvu brigu djevojci mjesecima prije nego što je hitno prevezena u bolnicu u teškom stanju 7. srpnja. Dijagnosticirana joj je pothranjenost i dehidracija, a policija je utvrdila da je do toga došlo zbog nebrige njezina oca.

Ured medicinskog istražitelja okruga Maricopa smrt Vanesse Comer proglasio je ubojstvom, a policija je uhitila Richarda Comera prošli petak. Optužen je da je počinio ubojstvo drugog stupnja. Tereti ga se da se mjesecima nije brinuo o bolesnoj kćeri kojoj je bio zakonski skrbnik.

Osim toga, iz policije traže da se protiv Comera podigne posebna optužnica zbog zlostavljanja životinja. U prikolici u kojoj je živio s bolesnom kćeri pronađena su i dva pothranjena i dehidrirana psa.