Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u SAD-u

Otac monstrum: Do smrti je izgladnio svoju 21-godišnju bolesnu kćer, policija otkrila da to nije sve...

Policija u SAD-u, ilustracija (Foto: AFP)
Policija u SAD-u, ilustracija (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija Policija u SAD-u, ilustracija (Foto: AFP) Policija u SAD-u, ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Richard Comer (Foto: Phoenix Police Department) Galerija 1/2 >>
U Phoenixu je uhićen 46-godišnjak kojega policija sumnjiči da je svoju bolesnu kćer izgladnio do smrti.

Četrdesetšestogodišnji Richard Comer optužen je za zlostavljanje odrasle osobe, priopćeno je iz policije grada Phoenixa. Njegova 21-godišnja kćer Vanessa Comer umrla je od pothranjenosti i dehidracije prošle godine.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Djevojci je ranije dijagnosticirano ozbiljno zdravstveno stanje te je bila potpuno ovisna o svom ocu. Bila joj je potrebna njega, pomoć u prehrani i prijevoz u slučaju odlazaka liječniku.

Prema izvješću policije, Richard Comer nije pružio nikakvu brigu djevojci mjesecima prije nego što je hitno prevezena u bolnicu u teškom stanju 7. srpnja. Dijagnosticirana joj je pothranjenost i dehidracija, a policija je utvrdila da je do toga došlo zbog nebrige njezina oca.

Ured medicinskog istražitelja okruga Maricopa smrt Vanesse Comer proglasio je ubojstvom, a policija je uhitila Richarda Comera prošli petak. Optužen je da je počinio ubojstvo drugog stupnja. Tereti ga se da se mjesecima nije brinuo o bolesnoj kćeri kojoj je bio zakonski skrbnik.

Osim toga, iz policije traže da se protiv Comera podigne posebna optužnica zbog zlostavljanja životinja. U prikolici u kojoj je živio s bolesnom kćeri pronađena su i dva pothranjena i dehidrirana psa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene