Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Meksiko zavijen u crno

Nakon masakra u kojem je ubijena deveteročlana obitelj uhićen narkobos, u automobilu imao i taoce

Automobili ubijene obitelje nakon napada narkokartela (Foto: AFP)
Automobili ubijene obitelje nakon napada narkokartela (Foto: AFP) Foto: Afp
Policija je uhitila jednu osobu za koju sumnja da je narkobos povezan s ubojstvom devet članove mormonske obitelji, među kojom je bilo i djece.

Policija je uhitila jednu osobu za koju sumnja da je meksički narkobos povezan s pokoljem devet Amerikanaca, uključujući tri žene i šestero djece, nakon što su naoružani napadači u sjevernom Meksiku napali obitelj mormona, piše Daily Mail.

Osumnjičenog narkobosa policija je pronašla u utorak u gradu Agua Prieta, na granici s američkom državom Arizonom. U vozilu narkobosa bila su zavezana i dva taoca, izvijestila je američka Agencija za kriminalističko istraživanje.

Vlasti su priopćile da su kod osumnjičenog, čije ime ili spol nisu objavljeni, pronađene četiri puške i municija, kao i više blindiranih vozila.

Pročitajte i ovo Ilustracija: AFP Uzrok nepoznat Masakr koji je šokirao Meksiko! Ubijeno 9 članova mormonske obitelji: "Žive su ih zapalili..."

Vjeruje se da taoci nisu povezani s devet žrtava obitelji LaBaron koja je ubijena u ponedjeljak. Istražitelji još uvijek pokušavaju utvrditi je li osumnjičeni povezan s brutalnim pokoljima.

Kako piše Daily Mail, policija je kazala da su napadači narkokartela terence obitelji vjerojatno zamijenili za one suparničke bande uslijed burnog rata s drugom bandom. Majke su svoju djecu vozile u odvojenim vozilima, a vraćale su se iz vjerske zajednice La Mora u kojoj žive.

Videosnimke objavljene na društvenim mrežama pokazuju nagorjele ostatke terenca punog rupa od metaka u kojemu su se vozile žrtve kad se napad dogodio. Nekoliko djece koja su pobjegla nakon napada bilo je izgubljeno satima prije nego što su pronađena, rekao je nakon ubojstva Julian LeBaron, rođak stradale obitelji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene