Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Novom Sadu je uhićen Petar Cvjetinović (34) zvani Maljutka, koji se predstavljao kao premijer Republike Srpske Milorad Dodik te tako prevario čitav niz tvrtki.


'Lažni Dodik molio je naivne ljude i poduzeća da uplate novac na određeni račun kako bi se izlječio neki njegov, navodno, teško bolesni prijatelj. Nažalost, priča mu je veoma često palila zbog frapantne sličnosti s Dodikom', naveo je izvor iz novosadske Policijske uprave za srpske medije.

Za uhićenim prevarantom beogradski Okružni sud raspisao je centralnu potjernicu Republike Srbije, a raspisana je i potjernica Interpola.

Vezani članci Milorad Dodik i Sergej Lavrov Skandal s ''Dodikovom ikonom'' se nastavlja: Veleposlanik ju unio u zemlju, tvrde da je bezvrijedna Milorad Dodik (Foto: Armin Durgut/PIXSELL) Milorad Dodik završio u banjolučkoj bolnici zbog upale pluća, testirao se i na COVID-19

Petar Cvjetinović, bivši radnik bijeljinskog Centra javne sigurnosti, koristio je veliku sličnost sa Miloradom Dodikom da od lakovjernih ljudi i tvrtke izmami velike svote novca. Policija ga tereti za kaznena djela prijevare i falsificiranja dokumenata.