Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ulovili ga u Berlinu

Kanadski ubojica koji je dijelove tijela svoje žrtve slao poštom uhićen u Berlinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Berlinu je uhićen ubojica iz Kanade koji je svoju žrtvu raskomadao, te dijelove njegova tijela slao poštom u središnjice političkih stranaka.

Njemačka policija u Berlinu je uhitila muškarca za kojeg se pretpostavlja da je Luca Magnotta, kanadski ubojica koji je svoju žrtvu raskomadao i dijelove njegova tijela poslao poštom u središnjice nekih politčkih stranaka, piše CNN. Magnotta je uhićen u jednom internet kafiću nakon dojave građana.

Magnottu traže zbog ubojstva 33-godišnjeg kineskog studenta Jun Lina, te prijetnji, između ostalog, kanadskom premijeru kojem je poslao Linovu odrezanu nogu.

Prvi paket s dijelovima tijela linova tijela dostavljen je u središnjici Konzervativne stranke u Ottawi, inače najsigurnije gradu u Kanadi.

>> Porno glumac osumnjičen da je raskomadao muškarca

Iz kanadske policije su poručili kako je ovaj strašan zločin Magnotta zabilježio i kamerom, te da taj video prikazuje Magnottu kako ubija drugog muškarca, raskomada njegovo tijelo, te se nad njime seksualno iživljava.

Još uvijek nisu pronađeni svi dijelovi Linova tijela.

Luca Rocco Magnotta pojavljuje se na nekoliko internetskih stranica, te tako navodno postoje snimke na kojima guši mačiće i hrani pitona, dok se na nekim drugim stranicama opisuje kao biseksualac i glumac u 'filmovima za odrasle'. Magnotta do sada nije bio poznat policiji.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene