Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićen član narko skupine Anđelko Raguž

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici Specijalnog tužiteljstva Republike Srpske i policija Hercegovačko-neretvanske županije u zajedničkoj su akciji u srijedu u Stocu uhitili člana narko skupine Anđelka Raguža osumnjičenog da je sudjelovao u nedopuštenoj proizvodnji i prometu droga, izjavila je glasnogovornica Specijalnog tužiteljstva RS za otkrivanje organiziranog kriminala Dragica Tojagić.

Uhićeni Raguž, član zločinačke narko skupine, bit će u srijedu navečer predan Specijalnom tužiteljstvu RS u Banjoj Luci, rekla je Tojagić.

Pročitajte i ovo Objavljena je snimka miniranja kamenoloma zbog kojeg je došlo do odrona miniranje kamenoloma VIDEO Pogledajte snimku zastrašujućeg odrona kod Mostara: Odnio je tri automobila Odron kod Mostara nema struje VIDEO Užas kod Mostara: Tri automobila propala u jezero nakon odrona

Dvojica pripadnika iste skupine, Slobodan i Slaviša Milidragović, kod kojih je pri uhićenju 2006. godine zaplijenjeno 113 kilograma marihuane, već su osuđeni na zatvorske kazne.

U travnju ove godine jedan od članova te narko skupine Željko Ilić Kosijer dragovoljno se predao i trenutačno se nalazi u pritvoru, dok je član skupine Miodrag Ateljević u bijegu i za njim je raspisana međunarodna tjeralica, rekla je glasnogovornica Dragica Tojagić.

Dodala je da su svi do sada identificirani članovi te narko skupine državljani BiH, te da se provode opsežne istrage radi otkrivanja identiteta i ostalih članova tog narko lanca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene