Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ugušio se tijekom natjecanja u jedenju kolača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Adam Deeley (34), samo se srušio pred šokiranim gostima kafića nakon natjecanja u jedenju kolača i ubrzo umro. Disanje mu je onemogućilo pet kolačića koji su mu zapeli u grlu.

Vlasnici kafića "Monkey Cafe" u velškom gradiću Swanseu odlučili su organizirati zabavu kako bi lokalnom umjetniku pomogli prikupiti sredstva za izložbu. Nesretni je Adam inače, u tom kafiću bio i zaposlen, no taj dan nije radio.

Pročitajte i ovo Medvjed ukrao kolačiće Kad si gladan, nisi svoj VIDEO Pogledajte medvjeda kako upada u garažu i krade 60 kolačića: Ovaj potez ga je jedini uspio otjerati PR CookX Mat Tajni alat vrhunskih kuhara: Najbolji kuhinjski dodatak za pravljenje tijesta!

Tragedija se dogodila na samom kraju zabave kada je jedan od gostiju primijetio da gotovo ništa od hrane nije pojedeno. 

"Netko se dosjetio kako bi mogli organizirati natjecanje u jedenju kolača i tako je sve počelo. Odjednom, Adam se počeo gušiti", rekao je jedan od gostiju koji su bili na zabavi.

Osoblje i gosti pokušali su pomoći Adamu, no kolačići su mu blokirali disanje i pomoći nije bilo. 

Adam, inače iz Birminghama, nedavno je u Swanseu završio studij grafičkog dizajna, a u kafiću "Monkey" radio je posljednjih godinu dana. 

"Shrvani smo ovom tragedijom. Adam je bio omiljen u društvu i bio je naš prijatelj. Svi smo u šoku", navodi se u izjavi vlasnika Amande Davey i Paula Dykea. 

Policija je razgovarala sa svim sudionicima zabave, no nema sumnje kako je ovo zaista bila samo bizarna nesreća. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene