Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Može do 480 na sat

Ugradio projektil na krov automobila!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi ljudi rade lude stvari sa svojim automobilima, no malo je onih kojima je na pamet palo isto što i Paulu Stenderu, koji je na krov auta ugradio projektil.

Paul Stender, 44-godišnjak iz Indianapolisa, zajedno sa svojom 29-godišnjom suprugom Therese, Chevrolet Impalu iz 1967. godine preuredio je u automobil s jet pogonom. U pomoć su mu priskočili stručnjaci iz Indy Boys Inca, koji su stvorili najbrži i najbizarniji automobil ikad.

Pročitajte i ovo Odysseus Uspjeh Odiseja VIDEO Američka letjelica sletjela na Mjesec, prvi put nakon više od 50 godina! Ilustracija Nova generacija oružanih sustava Rusija upotrijebila novo moćno oružje: Putuje devet puta brže od zvuka, a domet joj je 1000 kilometara

Dobili su vozilo koje je prije jedva 'povuklo' 160 km/h, a sada s lakoćom dostiže 480 km/h. I to nije sve, krstareća raketa za sobom ostavlja plamen koji je krivac za oblak dima.

Paul kaže kako je vozilo osmišljeno iz zabave, kao zabavni dio motosport događanja. 'Reći ćemo publici da smo motor našli dan ranije i napravili da izgleda kao raketa i zavezali ga za automobil uz pomoć konopca. Izgleda kao da će svaku minutu odletjeti u zrak', kazao je Paul.

 

 


Jet-Powered 1967 Chevy Impala

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene